Inre Balans Akupunktur

Välkommen till Inre Balans Akupunktur. Jag har arbetat som akupunktör och örtterapeut sedan år 2001. Jag arbetar med det holistiska behandlingssystemet Traditionell Kinesisk Medicin (TKM). Benhandlingarna är skonsamma och omsorgsfulla, effektiva och genomgripande, med fokus på att integrera och uppnå en hälsosam balans mellan sinne, kropp och själ för att uppnå maximalt välbefinnande. Syftet är att stärka och främja din kropps naturliga läkningsförmåga genom att återskapa ett balanserat hälsotillstånd. Således är alla behandlingar är unika, baserat på dina individuella behov.

Jag studerade tidigare till astrofysiker innan jag fann mitt sanna kall inom Traditionell Kinesisk Medicin. Många frågar mig varför jag bytte inrikting från astrofysik till akupunktur och örtmedicin. Mitt svar är enkelt: jag skiftade min blick och mitt fokus från det externa till det interna universumet. Våra kroppars hälsa och våra känslor går inte att skilja från vår omgivnings och vår miljös hälsa. Detta helhetstänk ligger till grund för den kinesiska medicinen.

År 2001 startade jag min klinik Inner Balance Acupuncture i Colorado, USA, innan jag flyttade till Sverige år 2015. Jag är glad över att kunna dela med mig av min kunskap och förmåga inom akupunktur och örtmedicin med er som söker en mer balanserad och bättre hälsa.

Om ni är intresserade av att boka en första behandling, eller om ni har frågor, tveka inte att ringa på 070 303 56 39. Det går också bra att kontakta mig via e-post.

sv_SE